Ако искате да ви бъде простено със сигурност …   Овен:

...
 
Ако искате да ви бъде простено със сигурност …
  Овен:
Коментари Харесай

Как правилно да поискате прошка от всеки зодиакален знак

 

Ако желаете да ви бъде простено сигурно …

 

Овен: Нека каже това, което желае да каже, а по-късно направете страховит жест, с цел да докажете какъв брой доста значи за вас.

Овенът схваща, че връзките не постоянно са безоблачни. Той може бързо да изпусне нервите си и да даде воля на гнева. Но в случай че повода за кавгата не е безусловно ужасна, тогава ще му бъде задоволително просто да излее възприятията си и да изпусне парата. След като Овенът се успокои, просто направете някакъв доблестен жест, който ще потвърди какъв брой ви е безценен. Това би разтопило сърцето му задоволително.

 

Телец: Трябва да признаете, че е прав. Точка.

Родените под този знак са упорити и постоянно не имат вяра, че могат да бъркат в нещо. Ако Телецът в действителност се е объркал, би трябвало да изчакате той да разбере. Но в случай че вие сте причина за кавгата, тогава единственият метод да получите прошката му, е да признаете виновността си. Трябва да признаете, че Телецът е бил прав.

 

Близнаци: Трябва да имате сериозен диалог, без да прибягвате до защита.

 

Близнаците обичат да поддържат връзка и избират да позволяват споровете също посредством връзка. Разбира се, по време на диалог можете елементарно да се разсеете от нещо друго и да се отклоните от тематиката, само че в случай че можете да седнете, да обясните гледната си точка на Близнаците и откровено да кажете, че съжалявате, тогава най -вероятно е незабавно да ви бъде простено. Те схващат, че има и други цветове с изключение на бяло и черно, по тази причина са подготвени да се слагат на ваше място. Но това не ви освобождава от отговорност.

 

Рак: Ще ви отнеме доста време

Емоционално Раковете са доста привързани към хората, тъй че в случай че някой ги нарани, те страдат доста дълго време. Може да желаят да ви простят, само че им е извънредно мъчно да го създадат. За да получите заветната амнистия, ще би трябвало да успокоите афектирания Рак за вашата обич и несъзнателно държание повече от един път, както и да се извините. Всичко това ще изисква доста старания, само че това е единственият метод да си възвърнем предходното доверие.

 

Лъв: Докажете, че това е еднократна неточност и че не си коства да се разделяте.

Лъвовете избират деликатно своя обществен кръг, тъй че в случай че някой ги нарани, това може да им аргументи огромно отчаяние. Те се ядосват, че обичаният човек може да ги разстрои, и се упрекват, че не са планували това. Що се отнася до дребните проблеми, Лъвовете просто не им обръщат внимание. И в случай че търсите амнистия от тях за нещо по -сериозно, тогава би трябвало да докажете, че това няма да се повтори и че не би трябвало да прекъсвате връзката поради случилото се. В последна сметка Лъвът ще се съгласи с вас и това е най -доброто нещо, което може да ви се случи.

 

Дева: Доказвате, че сте се трансформирали и се пробвате да бъдете по -добри.

 

Въпреки репутацията си на критици, Девите въобще не са невъзмутими персони. Що се отнася до прошката, те избират да подредят нещата, в сравнение с да изгорят всички мостове. Но те ненавиждат оправданията. Единственият метод да спечелите амнистия на Девата е да й покажете, че сте се трансформирали или работите върху проблем. Ако тя не вижда тези промени у вас, не можете да се надявате на доверие.

 

Везни: Обсъждате проблем с тях и поемате самодейността да го разрешите.

 

Везните ненавиждат споровете, предпочитайки да приключат въпроса допустимо най -скоро. Но в случай че обстановката не може да бъде подценена, може да бъде мъчно да се реализира амнистия. Поемете самодейността и започнете полемика по казуса, покажете, че желаете да го разрешите вярно. И в случай че не сте изверг, тогава най -вероятно ще ви бъде простено.

 

Скорпион: Бавно възстановявайте доверието

Ако става дума за Скорпион, никой не може да ви подсигурява амнистия. Тук няма бързо решение, тъй като тези хора постоянно се опасяват да не бъдат засегнати. След като това се случи, страхът на Скорпионите ще стане още по -силен и ще ви отнеме доста време, с цел да коригирате обстановката (ако въобще можете). Ще би трябвало да се извинявате доста и да разберете, че вашето опрощение няма да бъде признато незабавно. Ако желаете Скорпионът да продължи да бъде част от живота ви, би трябвало да сте търпеливи, с цел да докажете, че на вас може да се има вяра още веднъж.

 

Стрелец: Оставете ги на мира и по-късно се извинете.

Стрелците са оптимистични персони, само че няма да търпят обиди на други хора, изключително в случай че са безпочвени. Представителите на това съзвездие са склонни да реагират доста жестоко на обиди и се нуждаят от свободно пространство, с цел да се охладят. За да елементарни на някого, той се нуждае от откровено опрощение. Те са ясни и отворени хора, които чакат същите качества от вас.

 

Козирог: Признавате грешките си и би трябвало да се извините.

 

Козирозите са доста упорити и не са привикнали да дават на хората втори късмет. Но това не е невероятно. Те не оставят доста място за маневри, оправдания и пояснения. Важното за тях е, че сте ги наранили и в този момент те желаят да го признаете. Ако не можете да успокоите гордостта си, Козирозите към този момент няма да губят времето си за вас.

 

Водолей: би трябвало да им дадете свободно пространство и време. Те сами ще решат дали могат да ви простят.

Родените под знака Водолей се грижат за връзките, които имат. Като се има поради какъв брой селективни могат да бъдат, те доста се засягат, когато някой ги обиди или съобщи. Водолеите могат да показват схващане и предпочитание да загърбят предишното, само че познаването на аргументите не постоянно облекчава страданието. Ако желаете да получите амнистия от тях, не забравяйте да се извините, дайте им време и им кажете, че ще бъдете там, когато те са подготвени да приказват. Водолеите се нуждаят от време, с цел да се излекуват и да дефинират дали могат да продължат връзката си с вас. Не можете да ги пришпорвате с това решение.

 

Риби: Искрено ги молите за амнистия и по-късно им давате време да останат сами, с цел да подредят мислите си.

Както при Водолеите, Рибите са доста разбиращи и състрадателни персони. Те са склонни да дават на хората доста пъти късмет, тъй като могат да се слагат на тяхно място. Основният проблем е, че Рибите изпитват доста страсти по едно и също време. И им е мъчно да решат дали в действителност би трябвало да пуснат някого назад в живота си. Извинението е належащо, както и времето да преработят възприятията си за протичащото се.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР